No 5. jūlija sāksies vienotā uzņemšana bakalaura līmeņa studijās Latvijas Universitātē (LU), savukārt uzņemšana maģistra līmeņa studijās sāksies jau dienu ātrāk - 4. jūlijā.

LU Medicīnas fakultāte vidusskolu absolventu pieteikumus gaida bakalaura un otrā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās "Ārstniecība", "Farmācija", "Māszinības" un "Zobārstniecība". Pieteikties bakalaura līmeņa studijām varēs gan elektroniski, izmantojot vienoto sistēmu portālā Latvija.lv, gan arī ierodoties uz vietas Universitātē. Studijām elektroniski pieteikties, kā arī pieteikumu elektroniski apstiprināt varēs tie reflektanti, kuri vidusskolu absolvējuši sākot no 2019. gada. Elektroniskā pieteikšanās studijām norisināsies līdz 18. jūlija plkst.16.00.

Medicīnas koledžu absolventi ar māsas un radiologa asistenta kvalifikāciju mācības vēlākos studiju posmos var turpināt māszinību un radiogrāfijas profesionālā bakalaura programmās. Pieteikšanās studijām norisinās atsevišķi, ārpus vienotās uzņemšanas.

Uzņemšanas kārtība bakalaura līmeņa studijās

Medicīnas fakultāte piedāvā arī trīs maģistra līmeņa studiju programmas: "Farmācija", "Māszinības", kā arī "Epidemioloģija un medicīniskā statistika". Topošie maģistranti, kas absolvējuši LU, pieteikumus studijām varēs elektroniski iesniegt LU informatīvajā sistēmā LUIS, bet citu augstskolu absolventi – aizpildot elektronisko veidlapu. Pieteikumu varēs iesniegt arī klātienē, fakultātē.

Uzņemšanas kārtība maģistra līmeņa studijās

Pieteikumu iesniegšana doktora studiju programmai "Medicīna un farmācija" notiks no 22. līdz 31. augustam LU galvenajā ēkā Raiņa bulvārī 19, 114. telpā. Ja nav iespējas ierasties personīgi norādītajos datumos, iesniedzamie dokumenti jāsūta ieskanētā veidā uz e-pasta adresi doktorantura@lu.lv vai aizpildot elektronisko pieteikuma veidlapu.

Uzņemšanas kārtība doktorantūras studijās

Aktuālajai informācijai par uzņemšanu studijās LU iespējams sekot vietnē www.gribustudet.lv.

Ja rodas kādi jautājumi par uzņemšanu, droši sazinies ar LU:
Zvani: 67033820.
Raksti: lumedi@lu.lv vai Whatsapp 24789066.  
Izvēlies panākumus! Studē Latvijas Universitātē!

Dalīties

Saistītais saturs

Eiropas izglītības telpa topošajiem mediķiem
17.06.2022.

Eiropas izglītības telpa topošajiem mediķiem