Ja neizdevās apmeklēt lielāko studiju festivālu “L-Universs” un uzzināt par studijām Latvijas Universitātē (LU), nekas nav nokavēts – LU aicina uz Atvērto durvju nedēļu, kurā sniegsim plašu ieskatu studiju dzīvē – iepazīstināsim ar studiju vidi – infrastruktūru, programmu specifiku un mācībspēkiem, dosim iespēju aprunāties ar studentiem par viņu iespaidiem LU, tā ļaujot uzzināt noderīgu informāciju par studijām lielākajā universitātē Latvijā.

Skolēni, kurus interesē medicīnas un veselības aprūpes studijas, gaidīti LU Zinātņu mājā ceturtdien, 21. martā, plkst. 15.00-17.00.

Jauniešus vispirms detalizēti iepazīstināsim studiju programmu saturu un uzņemšanas prasībām ārstniecībā, farmācijā, māszinībās, zobārstniecībā un radiogrāfijā, bet pasākuma otrajā daļā dosim iespēju iejusties jau studenta lomā un piedalīties īsās paraugnodarbībās anatomijā, zāļu gatavošanā un pacienta aprūpē.

Gaidīti arī medicīnas koledžu absolventi, kas vēlas turpināt studijas vēlākos posmos studiju programmās "Māszinības" un "Radiogrāfija".

Uz tikšanos LU Akadēmiskā centra Zinātņu mājā Jelgavas ielā 3!

Dalīties