24. aprīlī Latvijas Universitātes (LU) Zinātņu mājā notiks starptautisks seminārs par lēmumu pieņemšanu epidemioloģijā. Pasākuma mērķis ir pētniekus un studējošos iepazīstināt ar mūsdienīgiem instrumentiem, kas vērsti uz pārdomātu lēmumu pieņemšanu sabiedrības veselības jomā, dalīties pieredzē par aktuālo sabiedrības veselības problēmu risināšanu Latvijā un Baltijas valstīs un apspriest nozares aktualitātes.

Semināra laikā Losalamosas Nacionālās laboratorijas (Los Alamos National Laboratory) vecākais pētnieks Dr. Ītans Romero-Seversons (Ethan Romero-Severson) un Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultātes (FMOF) vadošais pētnieks Dmitrijs Gromovs sniegs minikursu “Ierobežoto sabiedrības veselības resursu dinamiskā šķirošana: modeļi kā rīki reālu lēmumu pieņemšanai”, ko turpinās kursa dalībnieku prezentācijas un paneļdiskusija. Seminārā būs iespēja sīkāk pastāstīt par izaicinājumiem, ar kuriem saskaraties, un pārrunāt iespējamos sadarbības virzienus. Pasākums notiks angļu valodā.

Semināru organizē LU FMOF Matemātikas nodaļa un Medicīnas fakultāte ar Baltijas-Amerikas Brīvības fonda finansiālu atbalstu.

Papildu informācija un pieteikšanās

Dalīties

Saistītais saturs