© Foto: Toms Grīnbergs, LU Komunikācijas un inovāciju departaments.

Latvijas Universitātes (LU) Medicīnas fakultātē (MF) līdz 27. augustam turpinās uzņemšana Baltijā unikālā akadēmiskā maģistra studiju programmā "Epidemioloģija un medicīniskā statistika".

Maģistra studiju programma "Epidemioloģija un medicīniskā statistika" izstrādāta, lai sagatavotu kvalificētus speciālistus Latvijas veselības aprūpes sistēmai, pētniecībai un izglītībai.

"Programmas absolventi kļūs par pētnieciskās epidemioloģijas speciālistiem. Viņi gūs padziļinātu izpratni par klīnisko medicīnu, sabiedrības veselību un ar veselības aprūpi saistītām problēmām, kā arī spēs integrēt epidemioloģijas, medicīniskās statistikas un liela apjoma veselības datu apstrādi šo problēmu risināšanā," skaidro programmas direktore, LU MF asociētā profesore Liliāna Civjāne.

Nākotnē praktizējošu ārstu, epidemiologu un medicīnas statistikas speciālistu plašāka sadarbība nodrošinātu dažādu institūciju un nacionālā līmenī uzkrāto datu pilnvērtīgu izmantošanu, kas ir būtiska, lai īstenotu veiksmīgu un pierādījumos balstītu ārstniecību.

Interesenti aicināti līdz 27. augustam aizpildīt elektronisku pieteikumu studijām.
Topošie studenti interesējošos jautājumus programmas direktorei var uzdot virtuālā sarunā ceturtdien, 26. augustā, plkst. 17.15. 
Zoom piekļuve: lu-lv.zoom.us/j/97395900635

Papildu informāciju var iegūt pa tālruni 67033820 vai rakstot: lumedi@lu.lv.  

Izvēlies panākumus! Studē LU! 

Dalīties

Saistītais saturs