Veselības aprūpes virziena studiju programmas arī šogad bijušas viena no populārākajām reflektantu izvēlēm Latvijā. Atsaucoties studētgribētāju interesei, Latvijas Universitātes (LU) Medicīnas fakultātes (MF) turpinās uzņemšanu brīvajās studiju vietās.

Vidusskolu absolventi joprojām var pieteikties studijām bakalaura studiju programmā "Farmācija". Studijas iespējams uzsākt arī maģistra studiju programmā "Epidemioloģija un medicīniskā statistika". Šajā programmā mācības noritēs angļu valodā.

Studiju vietas pieejamas maksas grupā.

Ja interesentam ir eParaksts (eParaksts mobile), pieteikties un noslēgt līgumu iespējams attālināti. Interesentiem jāaizpilda elektronisks pieteikums bakalaura vai maģistra studijām. Jāveic reģistrācijas maksa 30 EUR apmērā uz LU norēķinu kontu

Ierodoties klātienē, pretendentam jāuzrāda apliecinājums par veikto reģistrācijas maksu, kā arī personu un iepriekš iegūto izgltītību apliecinoši dokumenti ar pielikumiem. Ja reģistrācijas maksa veikta jau vienotās uzņemšanas laikā, atkārtoti nav jāmaksā, bet līdzi jāņem pieteikuma apliecinājums no informatīvās sistēmas.

Pieņemšanas laiks klātienē, Jelgavas ielā 3, 216. kabinetā:
3.- 4. augustā plkst. 14.00- 16.00,
5. augustā plkst. 10.00-12.00,
17.- 18. augustā plkst. 14.00-16.00,
23.- 25. augustā plkst. 10.00-12.00.

Papildu informāciju var iegūt pa tālruni 67033820 vai rakstot: lumedi@lu.lv.  

Izvēlies panākumus! Studē LU!

Dalīties