No 21. līdz 25. martam Latvijas Universitātē (LU) notiks Atvērto durvju nedēļa. LU Medicīnas fakultāte (MF) topošos studentus uz virtuālu tikšanos aicina otrdien, 22. martā.

Medicīnas fakultātes pārstāvji ar visiem studētgribētājiem šogad tiksies attālināti. Otrdien, 22. martā, no plkst. 12.00 plānota virtuāla tikšanās Zoom platformā, kur topošos studentus iepazīstinās ar studiju iespējām, ko fakultāte piedāvā nākotnes ārstiem, māsām, farmaceitiem, zobārstiem un radiogrāferiem. 

Zoom saite
Meeting ID: 933 7563 0367

Tikšanās laikā būs iespēja uzdot jautājumus pēc programmu prezentācijām vai doties uz individuālu sarunu ar konkrētas programmas studentu atsevišķā Zoom istabā. Atvērto durvju dienas dalībnieki saņems ielūgumu un piekļuves kodu Jauno mediķu skolas tiešsaistes praktiskajām nodarbībām

Praktiskās nodarbības plānotas sestdienās:
23. aprīlī no plkst. 10.00
notiks nodarbība anatomijā par cilvēka kaulu un muskuļu sistēmu, kā arī nodarbība patoloģijā, kuras laikā būs iespējams aplūkot dažādu slimību izmainītas šūnas mikroskopā. Nodarbības tiks translētas no MF Anatomijas un histoloģijas, kā arī Patoloģijas katedras laboratorijām.
28. maijā no plkst. 10.00 plānota nodarbība par pacienta aprūpi un māsas darbu. Nodarbība tiks translēta no MF simulāciju laboratorijas.

Dalīties