Karjeras iespēju paplašināšanai medicīnas koledžu absolventi aicināti Latvijas Universitātē turpināt māszinību studijas vēlākos studiju posmos un viena līdz divu gadu laikā iegūt profesionālā bakalaura grādu māszinībās.

Profesionālā bakalaura studiju programma "Māszinības" sagatavo mūsdienu darba tirgus prasībām atbilstošas māsas, attīstot viņu analītiskās spējas pacientu aprūpē, kā arī prasmes un kompetences patstāvīgi rīkoties dažādās aprūpes situācijās. Absolventi iegūst profesionālā bakalaura grādu veselības aprūpē, kā arī kvalifikāciju: vispārējās aprūpes māsa.    

Saskaņā ar iepriekš iegūto izglītību koledžu absolventi studijas LU var turpināt 3. vai 4. kursā un bakalaura grādu, kā arī profesionālo kvalifikāciju iegūt viena vai divu gadu laikā. Pieejamas 85 valsts budžeta finansētas un 15 maksas studiju vietas.

Pieteikšanās studijām norisināsies LU Medicīnas fakultātē: Jelgavas ielā 3, 106. telpā:
no 1. līdz 2. jūlijam un no 5. līdz 10. jūlijam, plkst. 9.30-17.00.

Līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments un iepriekšējo (koledžas) izglītību apliecinošs dokuments ar pielikumiem latviešu un angļu valodā. Ja kopš diploma ieguves mainīts vārds/uzvārds, nepieciešams dokuments, kas to apliecina (piemēram, laulības apliecība). Nepieciešamas arī visu dokumentu kopijas.

Jāveic reģistrācijas maksa 30 EUR apmērā. To var samaksāt jau iepriekš ar bankas pārskaitījumu un uzrādīt reģistratoram maksājuma uzdevumu.

Rekvizīti reģistrācijas maksas pārskaitīšanai:
Latvijas Universitāte
Reģ. Nr. 90000076669
Luminor Bank AS Latvijas filiāle
Kods: RIKOLV2X
Konta numurs: LV10RIKO0000082414423
Maksājuma mērķis: reģistrācijas maksa studijām, vārds, uzvārds, personas kods, studiju programmas nosaukums.

Papildu informācija par studijām un pieteikšanos pieejama, sazinoties elektroniski lumedi@lu.lv vai pa tālruni 67033820.

Interesentiem, kas vēlas uzsākt māszinību bakalaura studijas 1. kursā, pieteikšanās notiks atsevišķi - vienotās uzņemšanas laikā no 28. jūnija līdz 12. jūlijam.

Dalīties

Saistītais saturs

Nāc studēt LU Medicīnas fakultātē!
21.06.2021.

Nāc studēt LU Medicīnas fakultātē!