Facebook tiešraides „Ienāc Latvijas Universitātē!” filmēšana 2020. gadā. © Foto: Toms Grīnbergs, Latvijas Universitāte.

Jauniešiem, kas savu nākotni saista ar medicīnas studijām un darbu veselības aprūpē, Latvijas Universitātes (LU) Medicīnas fakultāte (MF) savas durvis virtuāli atvērs ceturtdien, 25. martā.

"Ja Tavs aicinājums ir palīdzēt cilvēkiem, rūpēties par viņu veselību un glābt dzīvības, tad Latvijas Universitātes Medicīnas fakultāte ir īstā vieta, lai apgūtu ārsta, māsas, farmaceita,  zobārsta vai radiogrāfera profesiju. Nāc pievienoties Latvijas veselības aprūpes profesionāļiem, kas vienlaikus ir atzīti pētnieki un neaizstājami nozares praktiķi!" skolēnus aicina LU MF dekāns profesors Valdis Folkmanis.

Plkst. 13.00 Medicīnas fakultātes docētāji iepazīstinās ar uzņemšanas kārtību un studiju saturu, bet studējošie atklās, kādēļ studijas LU bija viņu īstā izvēle. Šī saruna notiks virtuāli, Zoom platformā.
Saite, lai pievienotos Zoom  
Meeting ID: 953 1632 6239
Passcode: 157167

Dienas turpinājumā plkst. 15.00 interesenti varēs doties virtuālā ekskursijā, lai iepazītu Medicīnas fakultātes moderno un mājīgo studiju vidi LU Zinātņu mājā: auditorijas, laboratorijas, atpūtas stūrīšus, plašo bibliotēku u. c. studentiem nozīmīgas vietas. Ekskursija būs tiešraidē vērojama LU Facebook lapā, kur komentāru sadaļā varēs uzdot sev interesējošos jautājumus. 

LU MF studiju programmas veselības aprūpē ir mūsdienīgas un veidotas, balstoties uz jaunākajiem zinātnes sasniegumiem un Skandināvijas valstu pieredzi. Visas pamatstudiju programmas ir akreditētas un atbilst Eiropas Savienības normām. Būtiska studiju sastāvdaļa ir praktiskās nodarbības un prakse, kas notiek Rīgas vadošajās ārstniecības iestādēs un farmācijas uzņēmumos. LU absolventi saņem starptautiski atzītu diplomu, kas dod iespēju strādāt gan Latvijā, gan ārvalstīs.

Dalīties

Saistītais saturs

Iekāp studenta čībās Latvijas Universitātes pasākumā „Studenta kurpes 2021”
09.03.2021.

Iekāp studenta čībās Latvijas Universitātes pasākumā „Studenta kurpes 2021”