LU mācību aptiekā. © Foto: Toms Grīnbergs, Latvijas Universitāte.

Šogad mācības Latvijas Universitātes (LU) Medicīnas fakultātē gan latviešu, gan ārvalstu grupās uzsāks vairāk studentu kā pērn. Atsaucoties plašajai interesei par veselības aprūpes studijām, fakultāte augusta izskaņā turpina uzņemšanu bakalaura studiju programmā "Farmācija".

"Pirmais speciālists, pie kura cilvēks vēršas, kad sastopas ar veselības problēmām, bieži vien ir farmaceits. Tieši farmaceits var palīdzēt izprast savu veselību, skaidrot, kā un kādas zāles lietojamas, kā arī norādīt, kad meklējama ārsta palīdzība," profesijas nozīmi uzsver LU farmācijas studiju programmu direktore profesore Una Riekstiņa.  

Bakalaura studiju programmas "Farmācija" saturs ir starptautiski reglamentēts un paredz apgūt darba tirgum nepieciešamās prasmes farmācijā un informācijas tehnoloģijās, zināšanas par medikamentiem un medikamentu ražošanā izmantotajām vielām, kā arī nozares jaunākajiem zinātnes sasniegumiem.  

Pieteikties brīvajām maksas studiju vietām iespējams vēl līdz 31. augustam. Studētgribētājiem vispirms jāaizpilda elektroniska pieteikuma veidlapa un pēc tam jāierodas noslēgt studiju līgumu fakultātē, Jelgavas ielā 3:
1. septembrī plkst. 10.00 - 12.00,
2. septembrī plkst. 10.00 - 12.00.  

Interesentiem jāveic arī reģistrācijas maksa 30.00 EUR apmērā uz LU norēķinu kontu. Ja reģistrācijas maksa veikta jau vienotās uzņemšanas laikā, atkārtoti nav jāmaksā, bet līdzi jāņem pieteikuma apliecinājums no informatīvās sistēmas.

Papildu informāciju var iegūt pa tālruni 67033820 vai rakstot: lumedi@lu.lv.  

Izvēlies panākumus! Studē LU!

Dalīties