Latvijas Universitātes (LU) Medicīnas fakultātes (MF) realizētās studijas ārstniecībā šogad bijušas viena no populārākajām reflektantu izvēlēm un mācības fakultātē gan latviešu, gan ārvalstu grupās uzsāks vairāk studentu kā pērn. Atsaucoties studētgribētāju pieprasījumam, LU MF turpinās uzņemšanu brīvajās studiju vietās.

Vidusskolu absolventi aicināti pieteikties brīvajām studiju vietām farmācijas un māszinību programmās.   

Pieteikšanās un līguma noslēgšana studiju uzsākšanai profesionālā bakalaura studiju programmā "Māszinības" noritēs klātienē:
17. augustā plkst. 10.00 - 12.00,
18. augustā plkst. 10.00 - 12.00.  

Pieteikumi studijām bakalaura studiju programmā "Farmācija" gaidīti līdz 31. augustam. Interesentiem vispirms jāaizpilda elektroniska pieteikuma veidlapa un pēc tam jāierodas noslēgt studiju līgumu fakultātē:
1. septembrī plkst. 10.00 - 12.00,
2. septembrī plkst. 10.00 - 12.00.  

Interesentiem jāveic reģistrācijas maksa 30.00 EUR apmērā uz LU norēķinu kontu. Studiju līguma noslēgšanai jāierodas fakultātē, Jelgavas ielā 3, kur jāuzrāda apliecinājums par veikto reģistrācijas maksu, kā arī personu un iepriekš iegūto izgltītību apliecinoši dokumenti ar pielikumiem. Ja reģistrācijas maksa veikta jau vienotās uzņemšanas laikā, atkārtoti nav jāmaksā, bet līdzi jāņem pieteikuma apliecinājums no informatīvās sistēmas.

Papildu informāciju var iegūt pa tālruni 67033820 vai rakstot: lumedi@lu.lv.  

Izvēlies panākumus! Studē LU!

Dalīties