Neapstājies pie sasniegtā - turpini studijas maģistrantūrā! Jūlijā un augustā Latvijas Universitātes (LU) Medicīnas fakultāte (MF) turpinās uzņemt studējošos brīvajās maksas studiju vietās maģistra līmenī.

Maģistra studiju programma "Māszinības" sniedz padziļinātas zināšanas veselības aprūpes darba vadīšanā un organizēšanā, veicina māsu profesionālo izaugsmi un vairo intelektuālo potenciālu. Absolventi gūst prasmes nozares izglītības vadībā un spēj nodrošināt pedagoģiskos procesus augstskolās.  
Pieteikšanās un studiju līguma noslēgšana noritēs no 10. līdz 14. augustam LU MF telpās Jelgavas ielā 3.

Maģistra studiju programmā "Epidemioloģija un medicīniskā statistika" studējošie šogad tiek uzņemti pirmo reizi. Programma izstrādāta, lai Latvijas un Baltijas veselības sistēmai nodrošinātu augsti kvalificētus epidemioloģijas un medicīniskās statistikas speciālistus, kas pārzina epidemioloģisko pētījumu metodoloģiju, spēj veikt sarežģītu datu analīzi un interpretēt to rezultātus.  
Pieteikumi gaidīti no 21. jūlija līdz 27. augustam, aizpildot elektronisku pieteikuma veidlapu un pēc tam noslēdzot studiju līgumu fakultātē - Jelgavas ielā 3.  

Ierodoties noslēgt studiju līgumu, līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments un iepriekšējo izglītību apliecinošs dokuments ar pielikumiem. Ja kopš diploma ieguves mainīts vārds/uzvārds, nepieciešams dokuments, kas to apliecina (piemēram, laulības apliecība).   

Aicinām iepazīties ar detalizētu informāciju par pieteikšanās kārtību. Papildu informāciju var iegūt pa tālruni 67033820 vai rakstot: lumedi@lu.lv.  

Dalīties

Saistītais saturs