Foto: Toms Grīnbergs, Latvijas Universitāte

Topošajiem studentiem, kas savu nākotni saista ar medicīnas studijām un darbu veselības aprūpē, Latvijas Universitātes (LU) Medicīnas fakultāte (MF) savas durvis 30. un 31. martā atvērs attālināti.

"Ja Tavs aicinājums ir palīdzēt cilvēkiem, rūpēties par viņu veselību un glābt dzīvības, tad Latvijas Universitātes Medicīnas fakultāte ir īstā vieta, lai apgūtu ārsta, māsas, farmaceita, zobārsta vai radiogrāfera profesiju. Nāc un pievienojies Latvijas jaunajiem veselības aprūpes profesionāļiem, kas vienlaikus ir izcili pētnieki un neaizstājami nozares praktiķi!" skolēnus aicina LU MF dekāns profesors Valdis Folkmanis.

Vidusskolu absolventi studijas Medicīnas fakultātē var uzsākt ārstniecības, māszinību, farmācijas un zobārstniecības studiju programmās, bet tie, kas jau noslēguši mācības medicīnas koledžās, izglītību var turpināt māszinību un radiogrāfijas bakalaura programmu vecākajos kursos. Maģistra līmenī LU MF piedāvā programmas farmācijā un māszinībās. Papildus - šogad pirmo reizi notiks uzņemšana akadēmiskā maģistra studiju programmā "Epidemioloģija un medicīniskā statistika".

Informācija par studiju saturu, vidi un uzņemšanas kārtību, tāpat arī iespēja uzdot jautājumus un saņemt atbildes 30. un 31. martā tiks piedāvāta MF sociālo mediju Instagram un Facebook Story sadaļā.

Papildu jautājumiem:
e-pasts: lumedi@lu.lv
tālrunis: 67033820

Dalīties