Atzinības rakstu saņem asociētais profesors Alvils Krams. Foto no Veselības ministrijas arhīva.

Piektdien, 15. novembrī, veselības ministre Ilze Viņķele nozares darbiniekiem pasniedza Veselības ministrijas atzinības un pateicības rakstus, lai pateiktos sabiedrības veselības, veselības aprūpes un farmācijas nozares amatpersonām un darbiniekiem par ieguldīto darbu un nopelniem Latvijas Republikas labā.   

"Mūsu bagātība ir cilvēki, kuri ar savu darbu, ar savu pienesumu palīdz veidot Latviju par stipru, ekonomiski attīstītu un mīlētu valsti gan mums pašiem, gan mūsu bērniem," sveicot laureātus, uzsvēra veselības ministre.

Kopumā atzinības un pateicības rakstus saņēmušas 29 sabiedrības veselības, veselības aprūpes un farmācijas nozares amatpersonas un darbinieki. Viņu vidū arī divi Latvijas Universitātes (LU) Medicīnas fakultātes (MF) docētāji.

Veselības ministrijas Atzinības raksts piešķirts LU MF profesoram Viesturam Bokam par ieguldījumu Latvijas ķirurģijas jomas attīstībā, tās noturības un prestiža veicināšanā, kā arī medicīnas studentu un rezidentu apmācībā.

Atzinības rakstu saņēmis arī LU MF asociētais profesors, Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas galvenais pneimonoloģijas speciālists Alvils Krams par ieguldījumu pulmonoloģisko pacientu diagnostikas un ārstēšanas darba uzlabošanā stacionārā. 

Dalīties