Foto: Toms Grinbergs, Latvijas Universitāte

Neapstājies pie sasniegtā - turpini studijas maģistrantūrā! Uzņemšana maģistra līmeņa studijās Latvijas Universitātes (LU) Medicīnas fakultātē (MF) notiks no 1. līdz 12. jūlijam elektroniski un klātienē.

Maģistra studiju programma "Farmācija" sagatavo augsti kvalificētus speciālistus dažādās farmācijas nozarēs. Programmas apguves gaitā studējošie gūst padziļinātas zināšanas par medikamentiem un to ražošanā izmantotajām vielām, farmācijas tehnoloģijām, medikamentu kvalitātes kontroles metodēm, farmakoekonomiku un sociālo farmāciju. 

Maģistra studiju programma "Māszinības" sniedz padziļinātas zināšanas veselības aprūpes darba vadīšanā un organizēšanā, veicina māsu profesionālo izaugsmi un vairo intelektuālo portenciālu. Absolventi gūst prasmes nozares izglītības vadībā un spēj nodrošināt pedagoģiskos procesus augstskolās.  

Pieteikšanās studijām noris elektroniski vai klātienē. LU absolventi (no 2003. gada) pieteikumu var noformēt LU Informācijas sistēmā (www.luis.lv), citi reflektanti dokumentus var nosūtīt uz LU MF e-pastu lumedi@lu.lv vai ar tiem ierasties klātienē - fakultātes telpās Jelgavas ielā 3. 

Aicinām iepazīties ar detalizētu informāciju par pieteikšanās kārtību.

Papildu jautājumiem par studijām un pieteikšanos:
juta.bartule@lu.lv, 67033811 (farmācijas studijas),
liga.svarupa@lu.lv, anita.jankovska@lu.lv, 67033820 (māszinību studijas)

Dalīties

Saistītais saturs

Pieslēdzies panākumiem - studē LU Medicīnas fakultātē!
25.06.2019.

Pieslēdzies panākumiem - studē LU Medicīnas fakultātē!