LU Medicīnas fakultātes studenti. Foto: Toms Grinbergs, Latvijas Universitāte

Moderna studiju vide, profesionāli un iedvesmojoši docētāji - tā raksturojamas studijas Latvijas Universitātes (LU) Medicīnas fakultātē (MF). Pievienoties tās studējošo pulkam šogad iespējams jau no 25. jūnija elektroniski, bet no 2. jūlija - klātienē.

Lai gan dibināta pirms 100 gadiem, LU MF šodien piedāvā modernas un personalizētas studijas veselības aprūpē. Ja Tavs aicinājums ir rūpēties par līdzcilvēku veselību un glābt dzīvības, tad otrā līmeņa profesionālās augstākās izglītības programma "Ārstniecība" būs piemērotākā izvēle. Studiju programma atbilst Eiropas Savienības normām un dod iespēju ārsta profesijā strādāt visā Eiropā.

Starptautiski reglamentēts ir arī bakalaura studiju programmas "Farmācija" saturs, kas paredz apgūt darba tirgum nepieciešamās prasmes farmācijā un informācijas tehnoloģijās, zināšanas par medikamentiem un medikamentu ražošanā izmantotajām vielām, kā arī nozares jaunākajiem zinātnes sasniegumiem.  

Elektroniskā pieteikšanās studijām norisināsies no 25. jūnija līdz 9. jūlijam, izmantojot e-pakalpojumu www.latvija.lv. Elektronisko pieteikumu apstiprināšana vai iesniegšana klātienē notiks laikā no 2. jūlija līdz 9. jūlijam gan LU, gan citos vienotajā uzņemšanā iesaistīto augstskolu uzņemšanas punktos. 

Līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments, vidējo izglītību apliecinošs dokuments un tā pielikums, centralizēto eksāmenu sertifikāti, kā arī dokumenti, kuri pamato reflektanta tiesības uz priekšrocībām (olimpiāžu diplomi, Jauno mediķu skolas sertifikāti). Klātienē jāveic reģistrācijas maksa 35 EUR apmērā vai jāuzāda internetbankas maksājuma uzdevums, ja maksājums veikts www.latvija.lv.

Papildu informācija par studijām un pieteikšanos pieejama, sazinoties elektroniski lumedi@lu.lv vai pa tālruni 67033811.

Nāc pievienoties Latvijas jaunajiem veselības aprūpes profesionāļiem, kas vienlaikus ir atzīti pētnieki un neaizstājami nozares praktiķi!

Dalīties

Saistītais saturs

Neapstājies pie sasniegtā - turpini studijas maģistrantūrā!
25.06.2019.

Neapstājies pie sasniegtā - turpini studijas maģistrantūrā!

Māsas aicinātas LU iegūt profesionālo specializāciju un bakalaura grādu
25.06.2019.

Māsas aicinātas LU iegūt profesionālo specializāciju un bakalaura grādu